Global Crewmanagement is het bureau voor bemanning en scheepsmanagement.

Global Crewmanagement is de internationale maritieme specialist die de veranderende omgeving bewaakt voor reders en een optimale service biedt aan haar klanten. Vanuit ons hoofdkantoor in Groningen, Nederland, bieden wij al meer dan 17 jaar onze services aan vele rederijen. Ons hoofdkantoor in Groningen bevindt zich in de nabije omgeving van havens als Delfzijl, Amsterdam, Rotterdam, Bremen en Hamburg.

We hebben veel internationale personeelsleden in dienst en kunnen onze klanten professioneel en persoonlijk bedienen in veel verschillende landen. Ons walpersoneel heeft meer dan 50 jaar ervaring in de scheepvaart en offshore-industrie.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare, professionele en flexibele partner in de maritieme sector. We bieden onze klanten een toegewijde crewmanager, die 24/7 uw belangen behartigt en de crew selecteert die het beste bij u past. We houden rekening met uw vereisten op het gebied van personeelsbeleid, scheepstype, vracht en machinekamer. De crewmanagers waarderen persoonlijk contact; ze bezoeken het schip, de bemanning en de klant op regelmatige basis.

Onze kernwaarden zijn:

  • klantgerichte aanpak;
  • top kwaliteit;
  • efficiënte diensten;
  • transparante communicatie;
  • langetermijn relatie.

Klantgerichte aanpak:

Uw eisen en wensen staan ​​centraal. Samen met u, de klant, ontwikkelen wij een op maat gemaakt dienstenpakket. ‘Uw succes is ons succes!’

Topkwaliteit: onze gecertificeerde processen waarborgen onze kwaliteit. Onze organisatie is gecertificeerd door DNV voor NEN-EN-ISO 9001: 2015 en voor Crew Manning Offices en Private Recruitement and Placement Services op basis van de vereisten in het Maritime Labour Convention 2006.
Efficiënte services: we leveren diensten van topkwaliteit binnen een korte tijd tegen concurrerende tarieven. We bieden onze klanten een toegewijde crewmanager, die 24/7 uw belangen behartigt en de crew selecteert die het beste bij u past. We houden rekening met uw vereisten op het gebied van personeelsbeleid, scheepstype, vracht en machinekamer.

Transparante communicatie:

Wij garanderen een open en transparante communicatie. Al onze kantoren werken met een uniform personeelsinformatiesysteem dat ook voor de klant toegankelijk is, als klant krijgt u inzage in de bemanningsgegevens, inclusief online inzage in de certificaten.
Het wereldwijde team bewaakt de kwaliteit van zijn zeevarenden door professionele testsoftware, videoconferenties en een geavanceerd beoordelingssysteem voor bemanning te gebruiken.

Langdurige relatie:

Met onze persoonlijke benadering hebben we langdurige relaties opgebouwd met onze klanten en accounts in Oekraïne, Rusland, Roemenië, de Filippijnen, Nederland, Indonesië, Duitsland en China.

Tegenwoordig heeft elke ontwikkeling op het gebied van internationale maritieme en staatswetten grote invloed op operationeel bemanningsbeheer. Er zijn potentiële wijzigingen in belastingen, STCW, nationale en flagstate documenten, of CBA’s die van invloed zijn op de dagelijkse gang van zaken. Een ander voorbeeld is de steeds veranderende immigratie- en visumregelingen die de bemanning bemoeilijken af te lossen of aan wal te ontspannen.

Daarom is Global Crewmanagement een kosteneffectieve personeelsoplossing voor scheepseigenaren die een ervaren organisatie en toegewijde bemanningsmanagers vragen.

Job alert

Mis geen enkele vacature

Deel deze pagina