Nescos Shipping

Nescos Shipping is in 2010 opgericht. We zijn direct een samenwerking aangegaan met Global Crew Management, op basis van de goede berichten van onze relaties. De eerste gesprekken verliepen zeer prettig en ongedwongen. Meteen werd duidelijk dat de filosofie van Global aansluit bij onze manier van werken: professioneel, menselijk, oplossingsgericht en accuraat.

Voor Nescos Shipping is de mate van professionaliteit en betrouwbaar van de bemanning die gestuurd wordt uiterst belangrijk. Global ontzorgt ons op dat gebied volledig. Er wordt gekeken naar beide belangen: die van de crew aan boord én die van het personeel aan wal. Global denkt mee, adviseert en staat te allen tijde voor ons klaar. Als er onverhoopt iets niet naar wens is, wordt daar door de mensen van Global op een vriendelijke en adequate manier een oplossing voor gevonden.

Ik kan wel zeggen dat er in de loop van de jaren zelfs een vriendschapsband is ontstaan met onze accountmanager. Wij zouden Global absoluut willen aanraden! Het hele pakket klopt gewoon.

Job alert

Mis geen enkele vacature

Deel deze pagina